Közkérdés, hol kapható bukósisak akciósan

Egyetemre járok, és sokszor könnyebb a társak segítségével megtalálni bármit, ha akarok, mint hogy keresgéljem. A minap is pont erre a segítségre szorultam rá, mert nem tudtam, hol van a közelben motoros bolt.

A világháló

Számos dologra jó az internet, szinte mindent megtalálunk, amit akarunk. Ha vásárolni szeretnénk, vagy csak egy jó receptet keresünk az ebédhez de ha a gyümölcsfa permetezéséről szeretnénk többet tudni, szóval mindent.

Persze, a különböző közösségi portálok is nagyon jók, hiszen akár a régi barátokat megtalálhatjuk, vagy csak rákereshetünk valakire, akire kíváncsiak vagyunk.

Számos hasznos oldala van, ezeknek a portáloknak is, itt is létre lehet hozni csoportokat, akár nyitott oldalt, de zártat is. Szerintem ezek nem újdonságok senki számára, de azért pár szóban ismertetem.

Nekünk az egyetemen lévő csoportnak, van az egyik ilyen közösségi oldalon egy zárt csoportja. Ezt csak mi látjuk, azok, akik a csoportban bent vannak. Ha valaki nem tud semmit, vagy mondjuk egy jegyzetre lenne szüksége, akkor ide fel teheti, aki szeretné.

A nyitott csoportok skálája hatalmas. Van a mi egyetemünknek is, de van már olyan is, hogy ha mondjuk valaki egy bizonyos kutyafajt szeret, vagy főzni szeretne, számos különböző csoport létezik.

Segítség kérés

Mivel nem innen származom Budapestről, sokszor nem tudom, hogy mi hol van, így ha valamit nem találok előfordul, hogy körkérdést teszek fel, hátha valaki tud segíteni. Már számos esetben tettem ezt, ilyen közösségi oldalon, és mindig segítettek.

Minap például olyan helyet kerestem, ahol kapható bukósisak akciósan. Erre is jöttek szép számmal a válaszok, és a weboldalak linkjei, hogy ki melyiket ajánlja.

Szükségem van egy bukósisakra, mivel vettem egy kis robogót magamnak. Jobban járok ezzel, mint ha a buszra várnék állandóan, mert ezzel gyorsabb, és a munkahelyre is egyszerűbb a bejutás. Az iskola mellett még bejárok egy pizzériába besegíteni. Van hogy csak hétvégén, de van, hogy hétköznap is kellhet, ezt előre meg szoktuk beszélni.

pizza-329523_1280

Még az is lehet, hogy ezzel a robogóval, és a megfelelő védő felszereléssel, még pizza kiszállítást is vállalhatok. A főnököm Jani tök jó fej, szerintem teljesen oda lesz, ha megtudja, hogy milyen motort vettem magamnak.

Az ajánlott oldalakat a bukósisakra megnéztem, két boltot ki is választottam, ami nincs messze tőlünk, így oda elszaladok délután, hogy a sisakom már meglegyen, ha mehetek a motorért.